Friday, 17 October 2014

VITAMIN E SHAKLEE: BENARKAH IA BAHAYA??Assalamualaikum...

Dalam entry sebelum ni saya pernah share mengenai Vitamin E Complex. Vitamin E ini juga dikenali sebagai Vitamin Cinta, Vitamin Cantik dll. Ini bermakna Vitamin E ini elok diamalkan sebagai supplement tambahan dalam menempuh kehidupan harian. Tapi bagaimana ada yang mengatakan bahawa Vitamin E ini berbahaya? Jom kita rikki mengapa ia dikatakan berbahaya...


vitamin e complex
Vita E Complex


MENGAPA DIKATAKAN VITAMIN E COMPLEX BAHAYA??

AMARAN!! Sila Baca Sampai Habis:)
 1. Pengambilan 1 biji kapsul Vitamin E Shaklee bahaya bagi anda yang tak sayangkan jantung anda kerana akan menyebabkan jantung menjadi sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid dan dapat meningkatkan kolestrol HDL
 2. 1 biji kapsul Vitamin E bahaya bagi anda yang sayang kepada parut kesan jerawat di muka dan kesan kudis di seluruh badan kerana Vitamin E adalah Vitamin yang mempercepatkan penyembuhan kesan parut.
 3. Vitamin E Shaklee bahaya diambil oleh pasangan yang tak inginkan cahaya mata  kerana vitamin E mempertingkatkan kemampuan reproduktif lelaki dan meningkatkan bilangan sperma sihat juga menghalang keguguran berlaku sekiranya bakal ibu mengambil vitamin E secukupnya sebelum hamil (vitamin E mampu merawat musculus pectoralos fibrosis otot dada, sindrom prahaid
 4. Vitamin E Shaklee bahaya diambil oleh pasangan yang tidak inginkan kehangatan hubungan intim suami isteri kerana vitamin E meningkatkan keupayaan seksual dan tenaga pasangan dengan membekalkan oksigen yang optimum. 
 5. Vitamin E Shaklee bahaya diambil bagi mereka yang ingin cepat tua kerana 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut dan garis halus dan menjadikan kulit lebih gebu.


Jom kita makan :~
 • 1 kg biji gandum 
 • 500ml minyak safflower 
 • 8kg bayam 
 • 500g badam 
                 setiap hari bagi bolehlah kita mengelak diri dari menelan 
                 1 biji Vitamin E setiap hari...Boleh hubungi saya untuk dapatkan vitamin E yang murah dan mudah ditelan. 
 • 1 Botol mengandungi 120 biji dan hanya perlu makan 1biji sehari dengan harga RM149 tahan sehingga 4bulan!!

Dapatkan dari Ejen Shaklee Seri Kembangan/Serdang/Balakong/Jalan Raja Chulan hari ini. Hubungi segera : SID Azlin Jaafar (947971)
                                Whatsapp/Telegram/We Chat: 012-3769117
                                FB : Azlin Jaafar
                                Page : Superb Nutrition


******these statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intend to diagnose, treat, cure or prevent any disease****** ~>Hubungi saya dengan SMS/Whatsapp ke no 0123769117 atau ~~>Email ke lindegreat@hotmail.com untuk maklumat lanjut.

1 comment:

 1. Vita e adalah terbaik.. Dengan mengamalkannya kulit menjadi gebu dan mulus

  SET KURUS (ALFALFA DAN LECITHIN)

  ReplyDelete