Thursday, 16 October 2014

Pengedar Shaklee Balakong/Serdang/Seri Kembangan/Jln Raja Chulan


CASH ON DELIVERY

COD


Assalamualaikum salam sejahtera!Adakah anda tercari-cari servis penghantaran (COD) produk Shaklee di sekitar Balakong/Serdang/Seri Kembangan/Jalan Raja Chulan??? Buat pengetahuan anda, saya menawarkan khidmat servis penghantaran (COD) disekitar kawasan yang disebut di atas. Bila dah ada servis penghantaran, tak perlu lah nak bayar lagi kos postage kan. Dah jimat dah kat situ. Selain tu, tak perlulah kita susahkan abang posmen lagi. Kini anda boleh dapatkan produk Shaklee terus dari sy secara cash on delivery (COD) khas dari saya pengedar sah Shaklee di 

Balakong/Serdang/Seri Kembangan/Jalan Raja Chulan

Cash On DeliveryServis penghantaran di sekitar Balakong/Serdang/Seri Kembangan/Jalan Raja Chulan khas untuk anda dari saya pengedar sah Shaklee yang bertauliah disekitar Balakong/Serdang/Seri Kembangan/Jalan Raja Chulan. Selain dari servis penghantaran yg kami sediakan anda juga akan diberikan tips2 dan konsultasi berterusan dari saya.  Jadi anda tak perlu gusar atau tercari-cari panduan serta tips pengambilan suplemen yang betul.

Jadi jika anda berada di sekitar kawasan Balakong/Serdang/Seri Kembangan/Jalan Raja Chulan dan berminat utk mendapatkan product Shaklee secara COD bolehlah hubungi sy  melalui:


SMS/Whatapps/Telegram: 012-3769117
(Lin SID:947971)
FB: Azlin Jaafar
FB Page: Superb Nutrition
===========================

Dapatkan penjimatan hebat product Shaklee sehingga 30% dengan mendaftar sebagai ahli shaklee!


0 comments:

Post a Comment